Voor De Opfrisdames is maar één basisingrediënt nodig: meerdere mensen.


De rest van de ingrediënten nemen De Opfrisdames zelf mee en vinden ze bij u: tussen uw krullen, in uw knieholte of uw herinnering. 


De Opfrisdames zijn geknipt en gewassen voor diverse gelegenheden:


- Festivals: Ideaal in de randprogrammering van theater-, muziek-, en beeldende festivals.

- Openingen: Uw première of opening krijgt een persoonlijke touch met deze bijzondere combinatie van de disciplines theater en beeld.- Bedrijfsfeesten: Betrokken en gemotiveerde werknemers, die trots zijn op het bedrijf - dat is wat u wilt! Met de Opfrisdames op uw bedrijfsfeest geeft u uw werknemers wat onontbeerlijk is om deze doelen te bereiken: de aandacht en waardering die zij verdienen.

- Congressen/Symposia: Door de Opfrisdames in huis te halen maakt u de borrel van uw evenement altijd fris en levendig. De Opfrisdames zijn óók in staat om een thema van een inhoudelijk congres/symposium op een speelse manier persoonlijk en waardevol te maken. Een congres over bijvoorbeeld ‘duurzaamheid’ of ‘hart voor onderwijs’ is interessant en belangrijk, maar wat betekent dat voor uw werknemers zelf? De Opfrisdames maken de vertaalslag.- Bruiloften: Wilt u een Parade-achtige sfeer op uw bruiloft? De Opfrisdames zijn hiervoor gemaakt! Hun optreden is in eerste instantie natuurlijk ideaal tijdens het feest of de receptie. Maar wat te denken van een Opfrismoment voor de gasten tijdens het wachten in de (lange) felicitatierij? Of als het bruidspaar foto’s aan het maken is? In overleg is er van alles mogelijk.

- Jubilea: Ouders die hun huwelijksjubileum vieren, maar alles al hebben? Oma die 85 wordt en een grote familie heeft? Door bijvoorbeeld leuke vragen te stellen over de relatie van de gast met de jubilaris, wordt elk feest met De Opfrisdames meer eigen.

 

Elk mens is uniek. Elk evenement is uniek. Een verfrissend gegeven! Daarom werken De Opfrisdames altijd op maat. De insteek van hun optredens is aan te passen aan alle wenselijke thema’s, locaties en gelegenheden. Van intiem en persoonlijk tot uitbundig en hilarisch.


Het is ook mogelijk dat De Opfrisdames zelf invulling geven aan de insteek van de gesprekken. Voorbeelden van vragen die eerder voorbij kwamen zijn: "Wat is het liefste wat iemand ooit voor u heeft gedaan" en "Op welk dier zou u het meest kunnen vallen?"

Tevens kunnen De Opfrisdames met u meedenken over andere creatieve middelen die passen bij het karakter van het evenement.

ContactContact.html
FAQFAQ.html
LinksLinks.html