ContactContact.html
FAQFAQ.html
LinksLinks.html

Guilty pleasure time!


Ongegeneerd 'The Lion King' op de laptop kijken met je vriendje op de bank terwijl je onder een dekentje kruipt en biertjes drinkt..Denise doet stiekem niets liever dan dat met hockeyheld Lukas!


NB: let ook op die grappige voetjes van de Sanne Duijf die onder het dekentje uitpiepen!


Bij 21 Diner.

Oscar had echt zo'n geweldig verhaal:

als hij NU zou mogen kiezen waar hij echt heen zou willen, waarbij de Opfris-fantasie leidend is, dan ging hij met zijn (inmiddels overleden) oma naar 'Het wapen van Bunnik'. "Een cafe met een houten vloer als een open ruggetje", aldus Oscar. Oma pint dan €100,-. Dat gaat volledig op aan de fruitautomaat en veel biertjes. Daarna pint ze weer €100,- en gaan ze uiteten, en vertelt ze verhalen. Over haar verliefdheid op een SS'er, over de markante mensen die ze in haar leven ontmoette. Stiekempjes met zijn twee. Net als vroeger.


Bij Lentebock Festival

"Wie houdt er nou niet van ijs?!", riep Sven met grote ogen ietwat besmuikt. Zelden een man zo vol overgave horen praten over het genot van zoet! Sanne ving zijn Guilty Pleasure dan ook snel in beeld: de chocopaashazen van zijn kinderen Lana en Luuk zitten er nu nog braafjes bij, maar straks gaat Sven ze soldaat maken! De kinderen staan wel wat verbaasd om het hoekje te kijken, had je dat al gezien Sven? Of dacht je dat ze de Italiaanse tegeltjes uitcheckten?


Bij Lentebockfestival

Arno valt op varkentjes, lekker rose! En wat wil hij er dan mee doen? Het varkentje met zijn achterpoten in zijn laarzen zetten, waarna hij haar lekker uit elkaar kan trekken!!! Wij zeggen niet voor niets altijd: "Bij de Opfrisdames kan alles!" Zo ook je stoutste droom in een tekening vangen. Go Arno! — bij Festival Aangeschoten Wild.

Wat een eer!! Tijdens de Boekenweek hebben we een Opfristekening voor held Kees van Kooten kunnen maken, toen we optraden rond zijn literaire avond ihkv de boekenweek. Kees is een ware koning van de Nederlandse taal, maar in het buitenland laat hij zich graag beïnvloeden:

Zo was Kees in 1982 in Bretagne, toen een Fransman een snorkel gooide naar zijn dochter Kim. Maar Willem, de herdershond van de familie van Kooten, dacht dat het een stok was en storte zich driftig op de snorkel. Gelukkig riep Kees nog naar Kim: "Pas oppe"!!

Bij Boekenweek Kees van Kooten.

Hier de tekening van supergitarist Peter Tiehuis, van jazz combo 3handsclapping.com, wiens fantasie we flink hadden geprikkeld Áls hij had mogen kiezen heette hij het liefst James, reed hij op een motor in een duikpak, met een Bondgirl achterop en cognac binnen handbereik! "My name is Tiehuis, James Tiehuis..."


Bij Pindaconcert.

Annemarie is secretaresse én boerin! Zoon Merlijn heeft een lievelingskoe, die heet Manfred (!!) Zij kan niet zonder haar lievelingskoe Aaltje, die regelmatig tochtig is!


Bij Kro-event.

 

Wij hadden een hilarisch gesprek met Dhr. van Dongen, vaste luisteraar van Radio Krimpen ad Ijssel! Hij heeft op zijn 13e zijn eerste vriendinnetje Beppie met een bosje brandnetels de bus ingejaagd, omdat hij de sproetjes op haar buik niet mocht zien!!


Bij Radio Krimpen aan de Ijssel.

En dit is de tekening van Eric en Patrick! Patrick draait altijd eerst naar links, tegen Eric aan die op zijn rug ligt. Zzzz... Op veel mooie dromen Patrick en Eric, en alle geluk!


Bij Amsterdams Zorgfestival

"Het was supergezellig tijdens de sloeproeitocht van Amsterdam naar Breukelen", vertelde Lara enthousiast. "Dat het keihard plenste was alleen maar lachen!" - Dit als inspiratie voor iedereen met dit regenweertje.


Bij Fringe 2012.

Machiel houdt van zijn mooie bovenbenen, met dank aan rugby - Extra handig, want zo zijn die 50 bier in de week er zo afgetraind!


Bij 48 heren diner.

We gingen met Joep terug naar zijn jeugd. Toen Joep 9 was, was hij te vinden in de bossen met zijn vrienden en speelde hij het aller allerliefst soldaatje. Hij had 1 vijand, een man met een snor die dagelijks nietsvermoedend met zijn hond in het bos liep . Joep doet nu Autonoom in Maastricht en kwam er tijdens het opfrisgesprek achter dat hij zijn liefde voor knopen leggen, hutten bouwen en vlaggen niet moet vergeten en zelfs in kan zetten in zijn toekomstige kunstprojecten! Een mooi besef!


Bij Museum De Pont

Niki loopt vaak in het bos met haar man Jeroen en haar drie zoons. Haar zoons zijn dan op zoek naar draken, piraten en Prinsessen door de grote verhalen die Jeroen ter plekke bedenkt!


Bij Festival Leidse Rijn

Stefan en Babette zijn al 2,5 jaar in de liefde. De kinderdroom van Stefan: met een luchtballon zweven boven de stad Amsterdam in de nacht.


Bij Festival Jan en Eef