FAQ.

1. Hoeveel mensen zijn er nodig voor een optreden van De Opfrisdames?

Een optreden van De Opfrisdames is te boeken vanaf een groep van 15 mensen. Een maximum kennen zij niet. Zij steken gewoon iedereen aan met hun energie!

2. Wat zijn de benodigdheden van De Opfrisdames?

De Opfrisdames is een mobiele en flexibele act zonder theatertechniek als een decor en lichtinstallatie. Het enige materiaal zijn zijzelf, ‘het knipsding’ en de flyers waar ze ook op tekenen.

3. Wat is de oppervlakte die De Opfrisdames nodig hebben?

De Opfrisdames hebben geen vast aantal vierkante meters nodig, maar kunnen zich makkelijk tussen alle gasten begeven.

4. Hoelang duurt een optreden van De Opfrisdames?

De Opfrisdames zijn te boeken vanaf 1 uur tot maximaal 4 uur op een dag. Het tarief wordt scherper naarmate u De Opfrisdames langer boekt.

5. Wat is de prijs van een optreden van De Opfrisdames?

De Opfrisdames leveren altijd maatwerk, waarbij de insteek van een optreden wordt aangepast aan alle mogelijke wensen van de opdrachtgever. Daarom kunnen zij geen vaste prijzen hanteren. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een prijsindicatie voor uw feest of evenement. Prijzen zijn altijd inclusief alle benodigde materiaalkosten en exclusief BTW en reiskosten.

6. “Ik organiseer een feest voor zo’n 1000 mensen en zou jullie graag 4 uur boeken. Ik neem aan dat jullie dan niet iedereen kunnen voorzien van een Opfrissende tekening. Heb ik dat goed?”

Ja, dat heeft u helemaal goed ingeschat! Maar een optreden van De Oprisdames is meer dan alleen de tekening die mensen daadwerkelijk mee naar huis kunnen nemen: In het ‘Nu’ krijgt iedereen de dames gegarandeerd mee! Er zijn hiervoor drie redenen:

Ten eerste lopen De Opfrisdames rond op het hele feest, wat aanstekelijk werkt voor alle gasten. Ze vragen zich af: “Wat doen die dames in hun opvallende outfitjes nou precies?” Vaak ontstaan hierover al hele weddenschappen!

Ten tweede kan een Opfrisgesprek met één persoon aan een tafel/op de dansvloer plaatsvinden, maar om hem/haar heen bevinden zich altijd andere mensen. Deze mensen kunnen ook worden betrokken in het gesprek, waardoor zij onderdeel worden van het Opfrismoment.

En ten derde vormt een toffe tekening van Sanne in de hand van een Opgefriste gast vaak dé aanleiding om weer met anderen in gesprek te raken!

Kortom: De Opfrisdames werken altijd sfeerverhogend en verbindend!

7. Zitten jullie ook op Facebook? Hier zit ik zelf bijna de hele dag, dus dan kan ik jullie volgen.

Groot gelijk! Volg ons op Facebook! Zo blijft u op de hoogte van ons laatste nieuws.     

8. Waar hebben De Opfrisdames eerder opgetreden?

Eerder waren De Opfrisdames met veel succes o.a. te zien op het NS Try-Out festival in Amersfoort, Arnhem en Amsterdam, de Culturele Zondag in Utrecht, het Eindfeest van Stukafest in De Melkweg in Amsterdam en op het Jazzfestival in Noordwijk. Tevens hebben zij diverse congressen en bruiloften op hun naam staan. Voor de nieuwste optredens en samenwerkingsverbanden is het handig om regelmatig het kopje ‘Nieuws’ en ‘Agenda’ in de gaten te houden.

ContactContact.html
FAQ
LinksLinks.html